Read-a-thon-24 #Aprilie

Bună dragilor ! Azi m-am hotărât să încep un nou experiment. Anul acesta a fost plin de lucruri noi și sunt sigură că voi mai avea parte de astfel de lucruri și în perioada următoare.

Cum mă uitam la video-uri din BookTube-ul american, am dat peste o domnișoară care participa la un tag, un Read-a-thon de douăzeci și patru de ore. Și am zis, de ce nu ?

Ar merita, și în același timp mi-aș organiza timpul mult mai bine.

descărcare

Am început să citesc azi, 28, la ora 15 și voi încheia mâine,29, la ora 15.

Am în plan să citesc primul volum din trilogia Eve de Anna Carey, să termin de citit Looking for Alaska de John Green și dacă timpul îmi permite să încep și al doilea volum din trilogie. Un total de 600 de pagini. Sper să citesc măcar jumătate.

Ce părere aveți ? V-ați încerca norocul cu o provocare de acest gen ?

Vă invit și pe voi, cu mare drag, să participați.

9 thoughts on “Read-a-thon-24 #Aprilie

 1. Da, maratonul Dewey… As fi participat cu siguranta, dar am avut un weekend super incarcat. 😦 Vreau din vara asta sa ma apuc si eu de readathon-uri, sper sa-mi iasa. 😀 Mult succes cu maratonul asta si sa-ti atingi tinta! 😉

  Liked by 1 person

 2. Am citit primele două volume din Eve. Mi-a plăcut cartea şi am citit-o rapid. Totuşi eu cred că pentru a savura o carte nu trebuie s-o citeşti contra cronometru. Citesc ore în şir dacă o carte merită şi mă prinde, dar nu-mi propun asta – e meritul cărţii. La polul opus, recunosc că am fost obligată să citesc extrem de multe cărţi în extrem de puţin timp în pentru facultate – pentru că pentru un examen aveam câte 15 romane de citit şi analizat, dar nu mi-a plăcut şi am simţit foarte obositoare provocarea. Totuşi mă gândesc că eu simt asta şi din cauza vârstei. Am citit şi eu curioasă fiind într-o zi şi-o noapte un roman cu 2 volume care aveau cca 2000 de pagini. De fapt pe la 4 dimineaţa m-am gândit că indiferent cât sunt de curioasă nu-i cartea atât de bună încăt să-mi pierd chiar toată noaptea cu ea. Şi m-am oprit înainte cu vreo 100 de pagini de final. Nici astăzi nu ştiu care este finalul la cartea Castelul din Ronquerroles de Frederic Soulie pentru că am considerat că, de fapt cartea nu-mi merită timpul şi asta după un maraton de genul celui despre care vorbeşti. Nu ştiu când am decis bine – când citeam fără să mă opresc sau când am decis că am citit prea mult şi m-am scârbit de ea. Oricum eu, de atunci, citesc fără grabă, savurând şi revenind asupra unor pasaje care sunt mai deosebite (bineînţeles că aici nu mă refer la cartea de acţiune ci la cărţile care te impresionează prin felul în care sunt scrise, prin frumuseţea şi coloritul scriiturii.

  Liked by 1 person

  1. Si mie imi place sa savurez o carte si sa o citesc cu placere. Dar de ceva vreme nu am mai citit mai nimic si aveam nevoie de o provocare sa-mi redobandesc apetitul pentru citit.
   Si eu sunt genul care lasa o carte considerand ca nu-mi merita impul, dar usor, usor m-am dezvatat de asta, si incerc sa le citesc.

   Liked by 1 person

   1. Mă bucur că asta te-a ajutat să-ţi dobândeşti apetitul pentru lectură. Am vorbit odată cu un prieten care zicea că tocmai când se gândea că n-o să mai citească un timp îndelungat din lipsă de timp şi chef, a deschis cartea care l-a făcut să-şi schimbe părerea şi să-şi facă timp pentru citit în detrimentul filmelor şi jocurilor. M-am bucurat că aceea carte a venit la timp pentru el şi acum şi pentru tine.

    Liked by 1 person

 3. I have noticed you don’t monetize wordpress.com, don’t waste your traffic, you can earn additional cash every
  month. There is one good way that brings decent money, you can google it:
  money making by bucksflooder

  Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s